e-Twinning Projesi Başlangıç Duyurusu

e-Twinning Projesi Başlangıç Duyurusu

Öğrencilerin keyifle zaman geçirdikleri, eğlenerek öğrendikleri, özgüvenlerini geliştirerek her alanda kendilerini ifade etmelerini bununla birlikte akademik başarılarını arttırmayı hedefliyoruz.

15.11.2021 191

HEDEFLER

Bu proje ile öğrencilerimizin eğitici oyunlar sayesinde derslere ve okula olan ilgilerini artırmayı planlıyoruz. Öğrencilerin kendilerine olan öz güvenlerini geliştirip, kendilerini daha iyi ifade edip her konuda daha aktif olmalarını istiyoruz. Projemiz  hedeflediğimiz noktaya ulaştığı zaman okula yönelik ön yargıları kırılmış, oyunlardaki başarılarıyla güdülenip akademik başarılarını arttırmış mutlu öğrenciler görmeyi hedefliyoruz. Mutlu öğretmenler mutlu öğrenciler yetiştirir. Hep birlikte musmutlu günlere :)

Ortak okullarla planladığımız çalışmalar her ay ders içi ve ders dışı oyunlar belirleyip her öğretmene eşit sorumluluk verdik. 

Ekim ayında e Twinning hazırlıkları,

Kasım ayında bedensel ,denge ve koordinasyon becerileri oyunlar,

Aralık ayında matematik ağırlıklı oyunlar,

Ocak ayında el becerileri oyunlar oynatılacaktır.

Öğrencilerimizin her oyuna aktif bir şekilde katılımını sağlayacağız. Her okulun kendi imkanları doğrultusunda oyunlara aktif bir katılımı olacaktıır.

Proje onay sertifikam,Twinspace ana sayfası, Kasım ayı ilk oyun etkinliğimizin fotoğrafı aşağıdadır.15-11-202115-11-202115-11-2021