Yalınsaz İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz, Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Betül KAYA´nın katılmış olduğu "Ders İçi ve Ders Dışı Eğitici Oyunlar" isimli eTwinning projesi kalite etiketi almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 08.30-14.20
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Taksi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0543 326 43 34

WEB - https://yalinsazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YALINSAZ KÖYÜ YALINSAZ KÜME EVLERİ DOĞUBAYAZIT YALINSAZ ILKOKULU BLOK NO: 38 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

Öğretim Şekli :Normal(Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Taksi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 26 km uzaklıkta.